Mályva Fotó

,,Az időt nem lehet visszafordítani, de milyen jó visszanézni..."

Gyakori kérdések

Mikor ajánlott a kismama/újszülött fotók készítése?

 A kismama fotózásra a 26-33. hét közötti időszaka legidelásabb. Ekkor még aránylag kényelmesen tudnak mozogni a kismamák és még nem annyira megterhelő a szervezetnek, esetleges átöltözés sem megerőltető a kismama számára a fotózás ideje alatt valamint a pocak is szépen gömbölyödik ekkorra. Az újszülött fotózásra a legideálisabb időpont a baba 5-14. napos korában van, hiszen ekkor még mélyen tudnak aludni és az sem zökkenti ki őket ebből az állapotból, ha többször átöltöztetjük, egyik helyről a másikra tesszük vagy épp valamilyen szívmelengető pózba helyezzük.

Elkísérhet a párom a kismama fotózásra?

Természetesen! Akár,ha már van nagyobb gyerkőcök is családba, nyugodtan hozd el őt is! Közösen is készíhetünk fotókat,vannak olyan csomagjaim amiknek a részét képezik a családi fotók. Azt kérlek vedd figyelembe,hogy a csomagban foglalt időbe ezeknek a képeknek is be kell férniük, ezáltal kevesebb egyéni fotó készül rólad.

Hol/Melyik településen fotózol?

 A fotózások elsősorban Budapesten és környékén zajlanak, eltekintve néhány kivélteltől.

Mennyi idő alatt készülnek el a képek?

A retusált képekhez a linket 3 héten belül elküldöm nektek.   A képek minőségének megőrzése érdekében semmilyen körülmények között nem szolgáltatok ki nyers képeket senkinek. Nagyon köszönöm a megértésed!

Hogyan tudok nálad időpontot foglalni?

Telefonon, e-mailben vagy Facebookon üzenetben. 

Hány héttel korábban kell időpontot foglalnom?

 A kismama fotózás előtt minimum 6-8 héttel jelentkezz nálam, hogy biztosan megtaláljuk a Neked legmegfelelőbb időpontot. Amint a pici megszületett és már te is olyan állapotban vagy, értesíts engem bármelyik elérhetőségemen, és egyeztessünk egy minél hamarabbi pontos időpontot.

Mivel kell készülnöm a fotózásra?

 Ha kismama fotózásra készülsz:

Nagyon sok kellékkel rendelkezem, amelyek közül bátran választhatsz bármit. A képeimen látható ruhák, szinte mind az én tulajdonomban vannak. Változatos fazonok, színek közül választhatsz. Ezeknek nincs semmilyen bérleti költsége. A ruhákat megtalálod a honlapomon külön mappában.

Neked elsősorban fehérneműket kell hoznod,készülj nem csipkés, testszínű, pántnélküli melltartóval, alsóval, hogy semmi ne rontsa el a látványt. Ha szeretnél lazább képeket is, akkor hozz magaddal farmert, pólót, inget és bármilyen olyan ruhadarabot, amit otthon találsz és szeretnéd felvenni. Ha szeretnél hozhatsz 1-2 kelléket is akár, amiket szeretnél,ha szerepelne pár képen. Gondolok itt kis cipőre, ultrahngos felvételre vagy akár kisruhákra is.

Ha újszülött vagy családi képekre készülsz:

Itt csak a képzeleted szab határt, segíthetek a ruhák összeállításában, színekben mi passzolnak egymáshoz. Az újszülött fotókhoz biztosítok ruhákat,amiket ki tudsz választani. Gyerekfotókhoz is van pár plusz ruhám, főleg a lányoknak hercegnős ruhákkal tudok szolgálni.

Milyen csomagok vannak?

Csak kattints erre a linkre, és máris láthatod, milyen csomagok vannak, mit tartalmaznak pontosan, mennyibe kerülnek.